Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 98 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 2009 m²
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: felújítandó
belül: felújított
Épült 1950
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje földszintes
Energetika nincs
Terasz 20 m²
Eladó összkomfortos, családi ház Balatonfőkajáron, 3 km-re a Balatontól. Jelenleg 2 hálószoba van, de az egyik szoba megosztásával kialakítható egy 3. hálószoba is.
Belül a felújítás megkezdődött, elektromos hálózat teljes cseréje, oszloptól a villanyóráig földkábel lett beépítve. A házon belüli elektromos rendszer is teljesen új, konnektorok és kapcsolók is újak. Kialakításra került a H-s óra helye, valamint a légkondícionáló berendezések helye kialakításra került - az elektromos bekötések kiépítésével.
Új fürdőszoba lett kialakítva, zuhanykabin, beépített mosdópult.
Két másik fürdőszoba kialakítása megkezdődött, befejezésük az új tulajdonosra vár. Csatornacsövek beépítve, aljzatbeton elkészítve, víz leállásai készen vannak.
Új konyha kialakítása megkezdődött, gépészet elkészült. Beépített konyhabútor egy része a helyére került.
A gáz központi fűtés rendszer régi vascsöveit eltávolították, új ötrétegű csővel szerelt rendszer került kiépítésre. Az új csövek falban elrejtve helyezkednek el. Hőszivattyús fűtés kialakítható.
Padlóburkolat cseréje laminált padlóburkolóra a konyhában megtörtént, az egyik szobában még műpadló van, a másik szobában pedig parketta. A nappaliban teljes víz-és hőszigetelés került a padlózatba, vasalt beton aljzattal. A burkolat elkészült, laminált padló borítást kapott.
Kialakításra került a régi előszobából egy kis irodarész, otthoni munkavégzésre, akár szépségstúdiónak is alkalmas, mert külön bejárata van. Ha nincs rá szükség, a konyhával összenyitható.
A különálló melléképület felújítás után akár lakhatásra is alkalmas.
A telek 2009nm, tavaly több gyümölcsfa is telepítésre került.
A ház külső felújítása a vevőre vár.
Faluközpont, bolt, buszmegálló, orvosi rendelő kb. 10 perces sétával elérhetőek. A településen bölcsöde, óvoda, általános iskola is található.
A településen falusi csok igényelhető.

Ár

Irányár 29,5 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Mibella Home
Név Molnár Ibolya
Telefon +36 70 389 Mutasd
Email mbolyka@ Mutasd
azonnal
költözhető