Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 94 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 2+2 félszoba
Telek terület 989 m²
Komfort komfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje 3
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Eladásra kínálunk egy 3 szintes, 1986-ban épült, 94nm-es, erdővel határos családi házat, 2 hatalmas terasszal, örök panorámával.

A ház 45 fokban épült a hegy oldalába, oldalt külön lift lett kiépítve, ami megkönnyíti a házba a cipekedést. Mögötte fészer, kis teraszos kert, ezután már erdő ami a telekhez tartozik.

A ház szintjei falépcsőn érhetők el, minden szint külön bejárattal.

Az alsó szinten egy tároló és kazán helyiség van, 21nm-es.
A második szinten nappali, konyha-étkező, kamra, wc, pince helyezkedik el. Itt a kamra falat elbontva nagyobbá tehető a jelenleg pinceként működő helyiség. A nappaliból  a 7,5nm-es erkélyről csodálhatjuk a kilátást.

Harmadik szintre belső falépcsőn jutunk fel, itt 3 szoba, gardrób, fürdőszoba, és egy 23nm-es gyönyörű panorámás terasz van.

A ház állapota jó, 5 cm-es szigetelésű. Nyílászárói korszerűsítve lettek.

Fűtése gázkazánról megy, nappaliban fatüzelésű kandalló teszi hangulatossá a hideg napokat, a meleg vízet villanybojler biztosítja.

A telek bővíthető az erdő felé +800 m2-rel, ami külön megvásárolható.
Lehetőség van az utca frontról egy garázs kialakítására is.

Közelben:

Gustave Eiffel Francia Általános Iskola és Gimnázium, Amerikai Nemzetközi Iskola, International Business School, Greater Grace International School, Picoti English - French Nursery Magánbölcsőde.

Közlekedés:
Budaliget közlekedését a 157A (Hűvösvölgy – Budaliget, Géza fejedelem útja) illetve a 157 (Hűvösvölgy – Solymár, Kerekhegy) jelzésű autóbuszok szolgálják ki. Budaliget határán közlekednek továbbá az 57-es, a 64-es, a 64A, a 164-es, a 257-es és a 264-es jelzésű autóbuszok.

 

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Hazai Otthonteremtő Kft / Fővárosi Ingatlaniroda általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. Az iroda weboldalán megtalálja a teljes adatvédelmi nyilatkozatot.

Ár

Irányár 73 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Fővárosi Ingatlaniroda
Név Vig Katalin
Telefon +36 30 348 Mutasd
Email vig.katalin@ Mutasd