Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 470 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 4+3 félszoba
Telek terület 923 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épült 1998
Épület szintje 3
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika :

Nagycsaládosok figyelem, a XVI. kerület igazán kertvárosias részében, nagyrészt fiatal házakkal övezett utcában, eladó egy, akár két generáció kényelmes együttélésére is alkalmas 3 szintes családi ház! Az épület 1998-ban épült!

A lakószint 143 nm-es, amelyből a konyha (9,36 nm) az étkező (17,28 nm) a nappali (30 nm) a két hálószoba 20+23 nm-esek, a kádas és zuhanyzós fürdőszoba (8,64 nm). A bejáratnál találató a plussz vendég wc.
A nappaliban fatüzelésű kandalló került beépítésre. Ezen a szinten márvány burkolat alatt padló fűtés van és a falakra felszerelt radiátorok is biztosítják az egyenletes hőfokot!
Az étkezőből lépünk ki a 45 nm-es teraszra, amiből 6 nm fedett helyen terül el!
Egyébként az épületet közel 100 nm terasz öleli körül!
A tetőtér beépítése idén fejeződött be, itt egy tágas nappaliba érkezünk ahonnan minden helyiség nyilik. 3 félszoba, egy fürdőszoba, és egy 30 nm olyan helyiség amiből még bármi kialakítható, bár a burkolatok és a falak itt is rendben vannak.
A fél szuterén szinten 4 szoba jellegű helyiség, egy zuhanyzós fürdőszoba, egy mellékehelyiség és két tágas garázs is található az épület két szélén!
A fél szuterén rész akár hobbi, sport esetleg vállalkozás folytatására is alkalmas lehet, világos, 270 cm belmagasságú, fűtött helyiségek!
Az épületben hő és hangszigetelt egyedi gyártású ablakok találhatóak sötétítő rolóval felszerelve! Az épület jól szigetelt, még ebben a nyári forróságban is kellemes hűsítő pihenést nyújt légkondicionáló használata nélkül!
A 30 x 30 m-es csodálatos teleken egy 9 x 3,5 méteres, feszített víztükrös medence vízforgatóval és merevfalú, üvegszálas fedéssel került beépítésre!
A kert szépen kialakított, javában örökzöldekkel díszített terület!
Amennyiben felkeltette az ingatlan az érdeklődését, várom érdeklődő hívását!

Ár

Irányár 197 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Óbuda Home Ingatlan
Név Kálmán Mirtil
Telefon +36 20 947 Mutasd
Email mirtil.kalman@ Mutasd