Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 110 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2 szoba
Telek terület 572 m²
Parkolás van fedett felszíni beálló
Komfort összkomfort
Fűtés napelem
Ingatlan állapot kívül: felújított
belül: részben felújított
Épült 1984
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika bb: 81%–100% közel nulla energiaigényre vonatkozó követelményeknek megfelelő
Rendkívül alacsony rezsiköltségű, napelemes, napkollektoros otthonra vágyik? Szeretné, ha a fűtésköltsége nem érné el az évi 100 ezer forintot, az éves villanyszámla költsége pedig a 3.000 forintot? Igen, jól látja, nem elírás! Szeretné, ha a rezsiköltsége havi 10 ezer forint alatt lenne, akkor ezt a házat látnia kell!

Eladásra kínálok Rákoscsaba-Újtelepen egy összesen bruttó 153 nm, nettó 110 nm hasznos alapterületű önálló, körbejárható családi házat. Az ingatlan nettó 68 nm-es földszintből, 16 nm-es teraszból és 69 nm-es felújított szuterénből áll.

A ház rendkívül energiatakarékos, BB besorolású! Az áramot napelem termeli, a meleg vizet napkollektor biztosítja.

A ház, a fürdőszoba kivételével teljes körűen felújított, mind műszakilag, mind esztétikailag. A két normál méretű szoba mellett egy nappalinak használt étkező és egy boltíves konyha teszi kényelmessé a házat. A konyha és az étkező összenyitásával akár amerikakonyhás-nappali is berendezhető. A nappali-étkezőből erkélyajtón keresztül jutunk a tágas teraszra, amit nyáron a kinyitható napfénytető tesz kellemesé. A teraszról is megközelíthető kerti sütögetőben grillezhet a családfő, miközben a család a teraszon pihen.

A család kényelmét szolgálja a kamra, és előszobában és a közlekedőben is helyet kapó tágas gardróbszekrények, melyek a család összes ruháját képesek elnyelni.

A felújított szuterén kisebb átalakítás után akár egy újabb otthon, iroda, műhely, vállalkozás helyszíne is lehet. A szuterénben kapott helyet a gépészet, több tárolóhelyiség, és egy tágas, mosókonyha, mely megkönnyíti a mosást, és ami zuhanyzós fürdőszobaként is használható. A legnagyobb tárolóhelyiség eredetileg két autó tárolására alkalmas garázs volt, és a garázsajtó visszaépítésével visszaállítható. A kertben további autó elhelyezésére nyitott kocsibeálló is rendelkezésre áll.

Várom hívását, akár hétvégén is! Az ingatlant csak irodánk kínálatában találja meg!

Ár

Irányár 53 millió Ft (481,82 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Orosz Brigitta Andrea ev.
Név Orosz Brigitta Andrea
Telefon +36 70 223 Mutasd
Email strazsahegy.ingatlan@ Mutasd
Google Map