Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 173 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 6 szoba
Telek terület 1178 m²
Komfort komfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje 3
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Tusculanum csendes, kellemes utcájában eladó egy nívós, duplakomfortos családi ház. Gondozott, 1178 nm ( ! ) telkén dísznövények, gyümölcsfák, szőlőlugas található. Az épület tiszteletet parancsoló, mégis barátságos első látásra. Alsó szintjén (120 nm) kétállásos garázs, hobbyszoba, műhely fért bele. A földszinten 2 tágas, napfényes szoba, étkező, konyha, fürdő, kamra alkotja a 120 nm lakóteret, elöl erkéllyel, plusz még hátul a fedett terasz, ami a család kedvenc élettere tavasztól őszig. A felső szinten 3 tágas háló, fürdő, plusz az erkély. Tetőterében további 55-60 nm bővítés lehetősége adott. Fenntartási költsége meglepően kedvező (fűtés 210eFt / idény!)

Amit csak a helyszínen tapasztalhat meg igényes vevője, az a harmónia, a békesség, a meghittség. Tökéletes OTTHON akár két generáció számára is.

 

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Hazai Otthonteremtő Kft / Fővárosi Ingatlaniroda általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. Az iroda weboldalán megtalálja a teljes adatvédelmi nyilatkozatot.

Ár

Irányár 78.3 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Fővárosi Ingatlaniroda
Név Biczók Linda
Telefon +36 30 676 Mutasd
Email biczok.linda@ Mutasd