Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 70 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 2 szoba
Telek terület 1006 m²
Komfort komfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje 1
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Érd Tisztviselő telepen eladó egy 70 nm alapterületű családi ház, rendezett 1006 nm-es telekkel eladó.

Két szoba(18 és 20 nm), nagy étkező-konyha(18 nm), fürdő, wc és egy beépített gardróbbal ellátott előszoba alkotja. A ház jó elosztású, fiatalos kialakítású. A ház egy része alatt pince található, ami tárolásra alkalmas, illetve a gépészeti szerelés innen, bontás nélkül megoldható.

A tetőtér beépítésével a lakótér gazdaságosan bővíthető 2-3 hálószobával.

Az ingatlanhoz tartozó telken termő gyümölcsfák (cseresznye, alma, körte, barack), épített kerti tűzrakó, 5nm-es kis faház, amely a kerti szerszámok tárolására alkalmas, valamint két autós fedett gépkocsibeálló található. A funkcionális területek térkővel borítottak, a terület többi része füvesített.

A házon 10cm grafitos szigetelés van és 2010-ben a teljes tető le lett cserélve, zsindely borítású.

A nyílászárok részlegesen cserélve.

Fűtése gázcirkó, radiátor hőleadókkal.

Közlekedés
Közvetlen járat Etele térre, helyi tömegközlekedés és gépjármű
Környezet
A ház csendes kertvárosi környezetben, igényes ingatlanok között helyezkedik el. Közelben iskola, óvoda, orvosi rendelő, üzletek.

Finanszírozás
Az ingatlan készpénzzel és banki finanszírozással egyaránt megvásárolható. A legjobb banki hitel lehetőségekkel kapcsolatban irodánk készséggel tájékoztatja Önt ügyintézéssel egybekötve, díjmentesen. 

Érd a budapesti agglomerációban, Pest megyében, az Érdi járás székhelye. Érd 1978 óta város, 2006 óta megyei jogú város. Főbb részei: Tusculanum, Érdliget, Ófalu,  Érd-Parkváros, Dombosváros, Postástelep, Újfalu (Erzsébetváros),Újtelep. Érd Pest megye legnagyobb városa, mintegy 65 ezren élnek itt.

Érd-Parkvárost átszeli az M7-es autópálya. Délen Diósdnál és Téténynél az M0-s körgyűrűbe torkolló M6-os autópálya, melynek három érdi csomópontja van, könnyíti meg a közlekedni vágyók lehetőségeit. Számos helyközi Volánbusz járattal érhetőek el a környező települések. A helyi közösségi közlekedést is a Volánbusz szolgáltatja, gyakran átfedéssel a helyközi járatokkal. A korszerűsített vasúti közlekedésnek köszönhetően 12 perc alatt érhetünk be a  Budapest-Kelenföldi pályaudvarra.

 

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Hazai Otthonteremtő Kft / Fővárosi Ingatlaniroda általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. Az iroda weboldalán megtalálja a teljes adatvédelmi nyilatkozatot.

Ár

Irányár 41,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Fővárosi Ingatlaniroda
Név Katona Erika
Telefon +36 70 502 Mutasd
Email katona.erika@ Mutasd