Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 170 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 705 m²
Komfort komfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje 2
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Érdligeten, Diósdligethez közel, eladó egy 705 nm alapterületű telken, 170 nm-es kétszintes, 2003 évi tégla építésű, szigetelt családi ház, rendezett kerttel.

. Az ingatlan a klasszikus családi életnek megfelelő, 4,  elvonulásra lehetőséget adó hálószobával, melegséget, összetartozást sugárzó hatalmas közösségi lakótérrel rendelkezik.

Földszinten helyezkedik el a konyha, étkező, nappali, ami galériás. Funkciójában osztott, de egységben. Itt található még az előtér, egy hálószoba, kamra, az emeletre vezető kényelmes lépcső és egy méreteiben is impozáns zuhanyzós fürdőszoba.

Az emelet galériás, itt 3 hálószoba és egy hatalmas sarokkádas fürdőszoba található.

A házhoz l alakban kapcsolódó teraszra a nappaliból tudunk kijutni, amely az intim kerthez kapcsolódik.

Tárolásra a kertben elhelyezett 10 nm-es faház szolgál.

A telken két gépkocsi számára kialakított fedetlen beálló került kialakításra.

Az ingatlant szolgalmiúton lehet megközelíteni.

Közlekedés
Közvetlen járat Etele térre, helyi tömegközlekedés és gépjármű
Környezet
A ház csendes kertvárosi környezetben, igényes ingatlanok között helyezkedik el. 

 

Finanszírozás
Az ingatlan készpénzzel és banki finanszírozással egyaránt megvásárolható. A legjobb banki hitel lehetőségekkel kapcsolatban irodánk készséggel tájékoztatja Önt ügyintézéssel egybekötve, díjmentesen.

 

Érd a budapesti agglomerációban, Pest megyében, az Érdi járás székhelye. Érd 1978 óta város, 2006 óta megyei jogú város. Főbb részei:Tusculanum, Érdliget, Ófalu,  Érd-Parkváros, Dombosváros, Postástelep, Újfalu (Erzsébetváros),Újtelep. Érd Pest megye legnagyobb városa, mintegy 65 ezren élnek itt.

Érd-Parkvárost átszeli az M7-es autópálya. Délen Diósdnál és Téténynél az M0-s körgyűrűbe torkolló M6-os autópálya, melynek három érdi csomópontja van, könnyíti meg a közlekedni vágyók lehetőségeit. Számos helyközi Volánbusz járattal érhetőek el a környező települések. A helyi közösségi közlekedést is a Volánbusz szolgáltatja, gyakran átfedéssel a helyközi járatokkal. A korszerűsített vasúti közlekedésnek köszönhetően 12 perc alatt érhetünk be a  Budapest-Kelenföldi pályaudvarra.

 

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Hazai Otthonteremtő Kft / Fővárosi Ingatlaniroda általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. Az iroda weboldalán megtalálja a teljes adatvédelmi nyilatkozatot.

Ár

Irányár 68,64 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Fővárosi Ingatlaniroda
Név Katona Erika
Telefon +36 70 502 Mutasd
Email katona.erika@ Mutasd