Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 180 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 1053 m²
Parkolás van, nem meghatározott
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: újszerű
belül: újszerű
Épült 2006
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 2
Energetika cc: 101%–130% korszerű
Terasz 22 m²
AZ INGATLAN KIZÁRÓLAG 2021. DECEMBERI ÁTADÁSSAL ELADÓ!

ÉRDLIGETEN, rendkívül hangulatos domboldali részen, napfényes fekvéssel eladó egy belső 2 szintes + szint eltolásos, 2006-ban épült, kitűnő állapotú és jól felszerelt, állapotában és minőségében kifejezetten igényes családi ház!

Az ingatlan előnye, hogy gépkocsival végig aszfaltúton megközelíthető! Ebben a környezetétől megbúvó, csupán néhány házból álló rejtett utcában csak az erre lakók járnak!

A családi ház rendkívül gondosan megtervezett! Az utca felé csak a 2 állásos garázs és a bejárat mutatja magát, innen egyből a belső terekkel játszó, napfényben úszó, szint-eltolásos amerikai-konyhás, napfényes DNY-i tájolású nappaliba jutunk.

A nappalihoz kapcsolódó rendkívül hangulatos és panorámás DNY-i terasz hétköznapokon és hétvégéken egyaránt biztosítja a családi programok vagy egy pihentető délutáni szieszta helyszínét!

A nappali szintről lefelé haladva jutunk el a kertkapcsolatos háló szintre, ahol jelenleg két külön bejáratú hálószoba van, de igény esetén egy harmadik is kialakítható.

A ház nagyon szép és otthonos, ráköltés és átalakítás nélkül is ideális családi otthon válhat belőle! Amennyiben a környéken keresi álmai ingatlanját, úgy mindenképpen érdemes megtekinteni!
---
Irodánk az adásvételi ügyletet is teljes körűen lebonyolítja; előzetes hitel tanácsadással és bankfüggetlen hitelközvetítéssel, profi ingatlanos ügyvéddel, igény esetén bérbeadással.

Érdeklődés esetén kérem hívjon bizalommal!

Ár

Irányár 94 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Lakás-Ház Ingatlanok
Név Vass Tamás
Telefon +36 70 770 Mutasd
Email lakashazingatlanok@ Mutasd