Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 80 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 813 m²
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: részben felújítandó
belül: részben felújítandó
Épült kb. 1970
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Eladásra kínálom Isaszegen, a központhoz közel, mégis csendes helyen lévő családi házat.
A ház 2 egybenyíló, és egy különálló szobából, továbbá konyha, kamra,előszoba, fürdőszoba, wc helyiségekből áll. A fűtést gázkazán-, míg a melegvizet gázbojler biztosítja. Az ingatlan lakható állapotban van, de esztétikai és kisebb gépészeti/műszaki felújításra szorul.
A fedett teraszról szép, hangulatos panoráma nyílik a könnyen karbantartható kertre, téli-nyári napokon egyaránt kellemes hangulatot teremt. A telken található még egy összközműves kis nyárikonyha, mely wc-fürdő, konyha, és étkező-nappali helyiségekből áll. Ennek a kis háznak külön villany és gázórája is van.
A gépkocsi tárolására jelenleg udvari beálló alkalmas, de a telek adottságai lehetővé teszik egy fedett kocsiszín kialakítását is.
Az ingatlanban lévő bútorok, berendezési tárgyak megbeszélés tárgyát képezik, az apróbb ingóságok kiürítése a birtokbavétel napjáig vállalható.
A településen elérhető óvoda, általános iskola, orvos, élelmiszer boltok (Tesco is), műszaki bolt, autószerviz, stb. közelben általános iskola található, a busz és vonatközlekedés Gödöllőre és Budapestre is rendszeres, így középiskola és távolabbi munkahely is könnyebben elérhető.
A családi ház ideális lehet mindazoknak akik természetközeli csendre, nyugalomra vágynak de mégis frekventált helyen szeretnének élni.
Kérdés esetén hívjon bizalommal!

Ár

Irányár 26 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Stáció Ingatlan
Név Galaczné Szabó Pálma
Telefon +36 30 555 Mutasd
Email akta@ Mutasd