Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 94 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 922 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 1973
Épület szintje 1
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
KEREPESEN, a szilasligeti HÉV megállótól 8-10 perc sétányira ELADÓ ez a JÓ ÁLLAPOTÚ, 93 nm-es lakótérrel rendelkező 3 szobás családi ház a hozzá tartozó 922 nm-es gyönyörű parkosított telekkkel. Mindhárom szobája szép tágas és külön nyíló ennek a jó adottságú háznak: 24, 18 és 17 nm-esek. A szintén tágas étkezőkonyhán, fürdőn, és előszobán kívül még egy hall is található e laktérben. A wc külön helységben kapott helyet. A konyhából egy nagy kamra is nyílik, ahonnan a padlástérbe is fel lehet jutni.
Az épület statikailag, műszakilag nagyon jó állapotban van, a 70-es években épült, de már átesett korábbi felújításokon. A tégla falzatra beton gerendás födém került, egy kb. 45 fokos hajlásszögű tetővel, ami így lehetővé teszi, hogy akár a tetőtér is beéptésre kerüljön.
A főépület alatt található egy 29 nm-es garázs is. A szépen ápolt kertből ráadásul számos további épület nyílik: így további két garázs, egy műhely, és kisebb ráfordítással lakhatásra is alkalmassá tehető melléképület.
A hasznos lakótérbe természetesen csak a főépület nettó 94 nm-es lakterét számoltuk bele. A számos melléképület, garázsok még ezt meghaladó méretű területtel rendelkeznek.

Úgy vélem ez most egy kivételesen kedvező ajánlat egészen közel a városhoz, akár autóval, akár tömegközlekedve jár az ember. Gyakorlatilag egy átlagos pesti külvárosi lakás árán itt nagy házat, sok-sok melléképüetet és nagy kertet is birtokolhat.
Kérem jelezze, ha felkeltettem érdeklődését! Várom megtisztelő hívását!

Ár

Irányár 38,9 millió Ft (413,83 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Gyémántfelhő Ingatlan
Név Németh László
Telefon +36 70 623 4 Mutasd
Email nemethlaszlo@ Mutasd
sürgős