Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 115 m²
Építési állapot használt
Építési mód vegyes
Szobák száma 2 szoba
Telek terület 1100 m²
Parkolás
Komfort összkomfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: felújított
belül: felújított
Épült kb. 1950
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Keszegen eladóvá vált egy gyönyörű panorámás 1100 nm-es telken lévő, aszfaltozott úton megközelíthető, 115 nm-es összkomfortos családi ház.

Keszeg az újonnan átadott, 2/A jelzésű 2x2 sávos autóút Rádi lehajtójától számítva 12 km-re fekszik. Onnantól a harmadik falu, Rád > Penc > Keszeg.
Budapest 35 perc, Vác 15 perc alatt közelíthető meg autóval.
Valamint az ingatlantól gyalog 2-3 percnyire található a buszmegálló, ahonnan közvetlen buszjáratok közlekednek Vácra, és az Árpád úti Metró-végállomásra.

A ház, egy csendes mellékutcában, madárcsicsergős környezetben, rendezett telken fekszik, barátságos szomszédokkal, tisztességtudó népekkel megáldott, falusias környezetben.

Az ingatlan bejárata egy teraszról nyílik. Az épület egy tágas előszobából, 2 szobából, közlekedőből, konyha - étkezőből, egy kényelmes nagy méretű fürdőszobából és kamrából áll.
Továbbá a házhoz egy 40 nm-es melléképület lett hozzáépítve és az udvaron van egy külön álló 20 nm-es gazdasági épület is.
Ezenkívül egy ásott kút, valamint egy hangulatos önálló sütő-főző kemence is található a telken, mely családi, baráti összejöveteleknek kitűnő kelléke.

Az épületen az alábbi felújítások, jelentős munkálatok történtek: épület bepucolása, cserép átrakás, új csatornák felszerelése, teljesen új fa nyílászárók beépítése, fürdő helység kialakítása, konyha burkolása. A villanyvezeték részben lettek kicserélése.

A konvektor az előszobában az egyik hálószobában és a konyhában található. A másik szobában elektromos fűtés kialakítása lett előkészítve.

A családi ház fekvésénél, megközelíthetőségénél, és a könnyen elérhető infrastrukturális szolgáltatásoknál fogva egyaránt alkalmas családi otthonnak, gazdálkodásnak, vagy akár pihenni vágyó, a természet közelségét kedvelő családoknak, pároknak, de egyedülálló embereknek is. (A falusi CSOK igénybe vehető!)

Ha szeretne Pest, és Nógrád-megye határán, a Cserhát hegység kezdődő domborulatainál, dimbes-dombos vidéken, mindenhez közel, mégis eldugott kedves kis faluban élni és tiszta, friss levegőt szívni, akkor ez a ház önre vár!

Ár

Irányár 23,2 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Buda House Ingatlaniroda
Név Molnár János
Telefon +36 30 790 Mutasd
Email mo.janos60@ Mutasd