Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 62 m²
Építési állapot használt
Építési mód vegyes
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 557 m²
Komfort összkomfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: felújítandó
belül: részben felújított
Épült 1940
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje földszintes
Energetika :
A Pest megyei Letkésen eladó egy 62 m2 alapterületű 3 szobás családi ház közös udvarral. Az ingatlan kő és vegyes falazatú, cseréptetős, fafödémes. A tető jó állapotú. Víz, villany, gáz, csatorna bevezetve. A felújítási munkálatok már elkezdődtek: a villany át lett köttetve. A két nagyobbik szoba új fa nyílászárókat kapott, a kisebbik szobában műanyagra ablak van. A fűtés a nappaliban elhelyezett fatüzelésű kályhával van megoldva, mely az egész házat kifűti. A legnagyobb szobában hajópadló, a kisebbikben padlószőnyeg van. A 17 nm-es szoba falait vakolni-festeni kell. A kis méretű fürdőszobában a zuhanyzó és WC mellett elfér a mosógép is. A meleg vizet a bejáratnál elhelyezett villanybojler biztosítja. A konyhába be van vezetve a gáz. A ház végében van egy kb. 12 nm-es fatároló.
Az ingatlan két utcáról közelíthető meg. Aki nem szeretne a közös udvaron áthaladni, megoldhatja a bejáratot a párhuzamos utcáról, lezárva a szomszéd felé az átjárót.
Az ingatlanhoz tartozó telek 557 nm-es. Az ingatlan per- és tehermentes, kiürített állapotban van és azonnal átvehető.

Letkés Pest megyében az Ipoly folyó partján elterülő település. A tömegközlekedés biztosított. Szob 10 km-re van, ahonnan Budapest Nyugati pályaudvarra rendszeres a vasúti közlekedés.
Letkésről alig húsz perc alatt lehet eljutni Szlovákián keresztül Esztergomba, ahol munka- és bevásárlási lehetőségek bőven vannak. A turisták kedvelt kirándulóhelyei, Nagybörzsöny, Kemence pár kilométerre vannak. Aki szeret horgászni, annak az Ipoly egy karnyújtásnyira van. Letkés biztonságos település, iskola, óvoda, élelmiszer boltok, orvosi és fogorvosi rendelő, patika, étterem biztosítja az itt élők kényelmét.
Ha kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, vagy szeretné megtekinteni, hívjon bizalommal!

Ár

Irányár 7.3 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Semsey Ingatlan
Név Semsey Katalin
Telefon +36 30 933 Mutasd
Email semsey.ingatlan@ Mutasd