Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 110 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 1345 m²
Komfort komfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje 1
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Martonvásár, csendes kertvárosi részén, 2000-ben épült, földszintes, 90 nm-es ház, 1345 nm parkosított telekkel eladó.

 Mérete: 110 m2, ebből a garázs 20 m2, ami könnyen átalakítható szobává. Zsák utca végén található, nagyon csendes és biztonságos környék, érzésre Lilaakác köz.

Amerikai konyha, 2 hálószoba, nagy terasz, fürdő, WC, háztartási helyiség és a házból közvetlen bejáratú garázs alkotja.

A ház 38-as porotherm téglából épült, ami 5 cm külső szigeteléssel és műanyag nyílászárókkal van ellátva.

A kertben található a 35 m2-es pergola ahol tégla építésű kemence és grill is található. A kertben található egy kő grill is. A süllyesztett medencében nyáron kellemes a hűsölés és a víz hőmérsékletét a pergola tetején található csövekkel lehet szabályozni. A kertben több mint 30 termő gyümölcsfa van, egy 12 m2-es üvegház, valamint egy két részes kiépített komposztáló. A fúrt kúttal és a locsolórendszerrel könnyű a kert gondozása. A kert többi része parkosított és a kerítés mentén 2 és 4 méter magas tujákkal van körbe ültetve.

Fűtéséről és melegvíz ellátásáról gázcirkó gondoskodik, padlófűtés, radiátor hő leadókkal, illetve a nappaliban található kandaló biztosítja télen a meleget.
Közlekedés

Gépjármű
Környezet
A ház csendes kertvárosi környezetben, családiházas ingatlanok között helyezkedik el. 
Finanszírozás
Az ingatlan készpénzzel és banki finanszírozással egyaránt megvásárolható. A legjobb banki hitel lehetőségekkel kapcsolatban irodánk készséggel tájékoztatja Önt ügyintézéssel egybekötve, díjmentesen. 

 

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Hazai Otthonteremtő Kft / Fővárosi Ingatlaniroda általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. Az iroda weboldalán megtalálja a teljes adatvédelmi nyilatkozatot.

Ár

Irányár 64 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Fővárosi Ingatlaniroda
Név Katona Erika
Telefon +36 70 502 Mutasd
Email katona.erika@ Mutasd