Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 141 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód fa
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 1409 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort duplakomfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épült 2010
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje földszint + tetőteres
Energetika nincs
Perőcsényben, a börzsönyi hegyek által határolt kis falucskában, eladóvá vált egy 2010-ben épült családi ház. Az ingatlan egész jellegére jellemző az amerikai stílus, a tágas és világos helyiségekkel.
Az alsó szinten került megépítésre egy kétállásos garázs, egy kamra és egy fatárolásra alkalmas helyiség. Erre a 111 nm alapterületű betonvázra építették a két szintes faházat, amely a legmagasabb színtű amerikai standard alapján lett megterveztetve. Az alsó szint 87 nm, amelyen egy tágas nappali, étkező, konyha , fürdőszoba és egy hálószoba került kialakításra. A nappaliból három irányból tudunk kilépni az 53 nm-s teraszra, ahol gyönyörködhetünk a csodálatos panorámában. A felső szinten 2 szoba, valamint egy mellékhelyiség kapott helyet.
Az épület szigetelt, a legjobb minőségű alapanyagokból készült. A benne lévő bútorokat Lengyelországban gyártották egyedi tervezéssel.
A fűtés klímával, és egy téglából épült kályhával van megoldva, amely mind a két szintet befűti. A melegvíz villanybojlerról megoldott. A faluban nincs csatornarendszer, így ezt egy 15 köbméteres emésztővel oldották meg. A telek mérete 1409 nm.
Az ingatlan vételára magába foglalja a teljes bútorzatot, valamint a konyhai gépeket, amelyek szinte teljesen újak, hiszen nem életvitelszerűen laknak a házban. Tehermentes, azonnal birtokba vehető.
Ajánlom olyan érdeklődők számára, akik szeretik az igényes, szép házakat, valamint nem szeretnének felújítással foglalkozni. Várom megtisztelő hívását, az ingatlan előre egyeztetett időpontban megtekinthető, hétfőtől-szombatig!

Ár

Irányár 42 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Börzsönyi Ingatlanok
Név Csók Szidónia
Telefon +36 70 621 Mutasd
Email borzsonyi.ingatlanok@ Mutasd
garázzsal