Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 68 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 1+3 félszoba
Telek terület 325 m²
Komfort komfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Kedves Érdeklődő!

Jó helyen jár, ne is lapozzon tovább. Miért?... Mert ez a ház alkalmas fiataloknak, csendes környékre vágyóknak: egy kedves kis családi fészek 325nm-es telken. Kíváló állapotú, fényes, világos lakás. Amerikai konyhás nappali és a fürdőszoba található a földszinten, innen a hátsó kertbe terasz ajtón jutunk ki, itt található egy 10 nm-es rozsdamentes kerti tároló. Stabil lépcsőn felmenve tetőterében 3 szoba nyújt kényelmet, az egyikből egy kis erkélyre léphetünk ki.

A ház 2009-ben épült, 67nm-es, Szigethalom és a Duna között helyezkedik el, egy utca mellékéből nyílik, elötte szintén kis kert, autóval belehet állni. Tető szigetelve, bekamerázott környék.

A ház rezsiköltsége alacsony,  fűtését és meleg víz ellátását cirkó kazán biztosítja, a víz és villany egyedi mérés alapján fizetendő. 

Helyi buszmegálló 5 perces sétával elérhető, innen a HÉV megállóhoz és az autóbusz állomásra néhány perc alatt eljuthatunk. Óvoda, bölcsőde, és boltok szintén a közelben találhatóak.

 

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Hazai Otthonteremtő Kft / Fővárosi Ingatlaniroda általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. Az iroda weboldalán megtalálja a teljes adatvédelmi nyilatkozatot.


 

 

 

 

 

Ár

Irányár 26,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Fővárosi Ingatlaniroda
Név Oszlányi-Molnár Éva
Telefon +36 30 188 Mutasd
Email oszlanyi.eva@ Mutasd