Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 110 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 3600 m²
Komfort komfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Kilátás utcára,
ELADÓ 5 szobás családi ház Tarjánban!
Kitűnő befektetés…páratlan környezet…Tarján, ahol élni jó!

Ha vidéken képzeli el életét, csendes nyugodt környezetben, de fontos Önnek, hogy mégse legyen távol a megye nagyobb városaitól, akkor ezt most megteheti a Gerecse dombjai között Tarján község egyik legkedveltebb utcájában a Jókai utcában.

Az ingatlan számos lehetőséget hordoz magában, különlegessége, hogy a 2600 m2-en lévő 110 m2-es épülethez a szomszéd külön helyrajzi számon lévő 1000 m2 telek is hozzátartozik. Így az új tulajdonos 3600 m2-en képzelheti el, hogy hogyan is alakítja át, vagy tervez új otthont akár több család vagy generáció számára is.
Az ingatlan a 60-as években épült téglából és kőből, vegyes falazattal, a 80-as években bővítésre került, az eddig meglévő 4 szobához a Manzárd-tetős betonfödémmel rendelkező tetőtérben egy szoba került még kialakításra, valamint az alsó szinten egy gépjármű befogadására alkalmas garázs került kiépítésre. 2005-ben végeztek egy többlépcsős felújítást, amelynek keretében teljes tetőcserére került sor, lécezet-héjazat csere megtörtént, valamint időtálló, jó minőségű tatai cserép került a megújított tetőszerkezetre. Ezen felújítás keretében a teljes ház új vakolást kapott, valamint a két fürdőszobában villany és vízvezetékek cseréje is megtörtént, új szaniterek kerültek beépítésre. Az egyik fürdőben zuhanykabin, a másikban még a régi típusú kád található, mindkét fürdőszobában új Hajdú villanybojler került. Részben, a nyílászárók is cserélve lettek, a fürdőszobákban, konyhában már műanyag, a többi helyiségben, szobákban még a régi, de jó minőségű fa nyílászárók találhatók. Minden ablak redőnnyel ellátott, és a hátsó bejárait ajtó cseréje is megtörtént. A nappaliban újfajta laminált parketta funkcionál burkolatként, az egyik utcafronti és belső szobában régi de jó minőségű szalagparketta, a másik utcafronti szobában szép állapotú hajópadló, a konyhában és a fürdőszobákban hidegburkolatok. A tetőtérben kialakított, az udvarról egy fa szerkezetű lépcsőfeljáróról megközelíthető ötödik szoba, lambériával burkolt vadászszobának kialakított. A Manzárd-tetős tetőtér számos lehetőséget hordoz magában, még további szobák kialakíthatók.
A hátsó udvarban több tároló is található, valamint egy borospince is rendelkezésére áll az új tulajdonosnak, ha szeretné kihasználni ezt a lehetőséget. A téglából álló épület összközműves, az otthon melegét a nappaliban található cserépkályha és a szobákban található gázkonvektor biztosítja.
Kedvence lesz az egyedi panoráma a hátsó kis erkélyről a hátsó saját zöldövezeti részre, ahol az új tulajdonos fantáziájára van bízva milyen kialakítást képzel el a 3600 m2 saját telken.

Ha el tudja képzeli életét egy ilyen páratlan környezetben, és további tervei is vannak, jöjjön nézzük meg együtt és gondoljuk tovább a lehetőségeket!

Irodánk pénzügyi és ügyvédi segítséget nyújt Önnek, babaváró hitel 2-3 gyerekes CSOK, melyek esetleges felvételében irodánk teljes körű díjmentes segítséget nyújt! Tovább kérdésekben forduljon hozzám bizalommal!

Az ingatlannal kapcsolatban kizárólag az alábbi telefonszámon vagy e-mail címen érdeklődjön!

Schlégl-Pintér Babett schlegl.pinter.babett@dot-ing.hu
06 70 312 40 39

Ár

Irányár 41.9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Dot-Ing 2001 Ingatlanirodák Kft.
Név Schlégl-Pintér Babett
Telefon +36 70 312 Mutasd
Email schlegl.pinter.babett@ Mutasd