Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 69 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Emelet 6 .
Komfort összkomfort
Fűtés tömbfűtés
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: újszerű
Épült 1965
Épület szintje 9
Energetika nincs
Lift van
Loggia 5.5 m²
A RÓZSADOMB KELETI LEJTŐJÉN, a híres és közkedvelt LOTTÓ házak egyikében, egy 69 négyzetméteres, nappali + 3 hálószobás, loggiás, Rózsadombra panorámás, prémium minőségben felújított, gyönyörűen berendezett lakás várja új tulajdonosát. Ide valóban csak be kell költözni.

Az 1965-ben, modern stílusban épült ház a korának megfelelő állapotú. A Frankel Leó útról nyíló épületbe belépve egy tágas, elegáns előcsarnokba érkezünk, ahonnan lifttel, vagy lépcsőn keresztül közelíthetjük meg a VI. emeleti lakást.

A lakás napfényes, délkeleti tájolású, tágas nappalijában kapott helyet az prémium minőségű amerikai konyha, valamint az étkező. Az egyik hálószoba szintén délkeleti fekvésű, további két hálószoba és a loggia pedig délnyugat felé, a Rózsadombra néz.

A lakás teljes műszaki és esztétikai felújítása most készült el, amely lakberendező tervei alapján, a 21. századi igények figyelembevételével, igényes, minőségi kivitelezésben valósult meg. A felújítás során a teljes víz, fűtés és elektromos rendszer kicserélésre került. A meleg vizet energiatakarékos Ariston villanybojler szolgáltatja, 100 literes melegvíz tárolóval. A megfelelő hőmérsékletet nyáron Daikin klíma berendezések biztosítják.

A felújítás során műanyag profilú, háromrétegű üveggel ellátott külső nyílászárók kerültek beszerelésre, redőnnyel, szúnyoghálóval, továbbá a belső ajtók és a bejárati ajtó cseréje is megtörtént. AEG gépekkel felszerelt német konyhabútor, prémium minőségű csempe, padlóburkolatok, szaniterek és csaptelepek kerültek beépítésre. A szobákban eredeti, restaurált keményfa parketta található. Riasztó rendszer is kiépítésre került.

A közös költség 23 ezer forint, amely a vízfogyasztást is tartalmazza, de az önálló vízóra lehetősége is kialakításra került. A fűtés házközponti, havi 10 ezer forint. Az elektromos áram egyedi mérés alapján fizetendő. A gáz a lakáson belül hivatalosan lekötésre került, de igény esetén bármikor visszaköthető.

A lakáshoz pincerekesz is tartozik. A házat szép kert veszi körül. Parkolni a társasház saját tulajdonú, sorompóval elzárt belső parkolójában lehet.

Közlekedése kiváló. A budai fonódó villamoshálózatnak köszönhetően több közlekedési csomópont is könnyen és gyorsan elérhető. Néhány perc alatt a Margit híd, Széll Kálmán tér, Batthyány tér és a belváros is megközelíthető. A környék jól ellátott, orvosi rendelő, gyógyszertár, bevásárlási lehetőség, több bank, iskola, játszótér, uszoda, termálfürdő, sportközpont, konditerem, étterem, templom gyalogosan elérhető.

A legjobb választás Önnek, ha egy egyedülálló, történelemmel átszőtt, magas presztízsű budai környezetben, prémium minőségű lakásban képzeli el a jövőjét. Befektetésnek is kiváló, magas áron azonnal bérbe adható, továbbá RBNB-re, iroda, rendelő, vagy home office céljára is remek lehetőség.

Az ingatlan kizárólagosan irodánk kínálatából vásárolható meg.

Hívjon bizalommal, nehogy lemaradjon róla!

Miért nálunk vásárolja meg ingatlanát?
- Segítünk a tulajdonosoknak meghatározni az ingatlan reális vételárát, így nem árulunk túlárazott ingatlanokat.
- Az általunk közvetített ingatlanok esetén az ügyvédeink által készített adásvételi szerződés ügyvédi munkadíját most irodánk fizeti, az általános szerződési feltételeinkben, valamint a megtekintési nyilatkozatban foglalt feltételek szerint.
- Pénzügyi szolgáltató partnerünk ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézést biztosít ügyfeleink részére, nem csak az általunk közvetített ingatlanok esetén, ezáltal a teljes futamidő alatt jelentős összeget takaríthat meg.
- Jelen közvetítési szolgáltatásunk a vevők részére ingyenes.

Eladó ingatlanát alacsony sikerdíjért értékesítjük.

INTÉZZE INGATLANÜGYLETEIT HOMNEX JOGI GARANCIÁVAL, KÖLTSÉGHATÉKONYAN!

Tisztelettel:

dr. Borbola Péter
ingatlanforgalmi szakjogász
személyi ingatlanstratéga

Ár

Irányár 74,8 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Homnex Ingatlanközpont
Név Dr. Borbola Péter
Telefon +36 30 992 Mutasd
Email info@ Mutasd
alkalmi vétel