Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 132 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 3+1 félszoba
Emelet magasföldszint .
Komfort komfort
Fűtés központi fűtés
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Lift nincs megadva
Kilátás utcára,
Eladó a II.kerület Vérhalom utcában, 3 emeletes épületben található, magasföldszinti, 132m2-es  lakás.
A lakópark a 70-es évek végén épült, majd a 80-es évek végén az egészet korszerűsítették és felújították.A házakat 18.000 m2 park veszi körbe, melyet kertész tart rendben. A lakópark területét 24 órás portaszolgálat folyamatosan őrzi.

A lakás 132m2,  remek beosztású,kitűnő tájolású - napos - világos, 3 szobás + félszobás, 2 db erkély tartozik hozzá. Külön konyha, kisebb étkezővel. Két fürdőszoba növeli a lakás kényelmét.  Nagyméretű terek, tágas szobák.
Kifejezetten ajánlott az ingatlan nagycsaládosoknak, a biztonságot igénylőknek, valamint akik az élhető tereket szeretik.

Ár: 139,5 millió Ft + 6 millió Ft garázs (garázs önállóan is értékesíthető, ha nem tart rá igényt a vevő, ez a parkban könnyen eladható). 

 

Nézze meg 3D-ben is! https://my.matterport.com/show/?m=skJvfF1iqRq

 

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Hazai Otthonteremtő Kft / Fővárosi Ingatlaniroda általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. Az iroda weboldalán megtalálja a teljes adatvédelmi nyilatkozatot.

Ár

Irányár 139,5 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Fővárosi Ingatlaniroda
Név Vig Katalin
Telefon +36 30 348 Mutasd
Email vig.katalin@ Mutasd