Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 64 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2+1 félszoba
Parkolás van önálló garázs
Emelet magasföldszint .
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 4
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás utcára, udvarra,
Eladó a képen látható, a Százados út Népstadionhoz, és 1-es villamos megállóhoz közelebb eső részén egy 4 emeletes társasház magasföldszinti tégla lakása.

A lakás 2,5 szobából, konyhából, fürdőszobából áll. A lakásnak van utcára, és kertre néző ablaka is. A lakótömb szomszédságában LIDL, Penny, Gyógyszertár, Herbária, Aréna bevásárlóközpont található, de az utcában bölcsőde és óvoda is van.

A lakótömbön a tetőcsere, valamint a lépcsőházi nyílászárók, továbbá a lakások nyílászáróinak és fűtésének korszerűsítése is megtörtént.

A lépcsőház tiszta, igényes, az utca csendes, az udvar csendes és családias hangulatú, a lakótömb által körbevett, és lakók által megbecsült füves terület kerti sütögetővel, játszótérrel ellátott, így mind a lakás, mind a környezete ideális gyermekes családok részére is.

A lakás jó állapotú, rengeteg tároló hellyel, költözhető állapotú, amely kisebb személyes esztétikai változtatásokkal, korszerű bútorokkal és egy modern festéssel kellemes, hosszú távú otthont nyújt leendő lakója részére, akár saját részre, akár kiadásra vásárolja meg az ingatlant. A lakáshoz tartozik továbbá egy zárható tároló helyiség a pince részben, és egy udvari garázs is, mely külön megállapodás tárgyát képezi. (Az Önkormányzat állandó lakcím alapján 1 helyet biztosít díjmentesen az állandó lakcímmel rendelkező lakóknak) A közös költség 19000,- Ft, melyből a lépcsőházi költségek kifizetéséből fennmaradó összeg 2 felújítási alapba megy, ebből a társasház időszakosan korszerűsít.


A lakásban található apró bútorok megállapodás tárgyát képezik, az apróbb ingóságok kiürítése folyamatban van.

Kérdés esetén hívjon bizalommal!

Ár

Irányár 39.9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Stáció Ingatlan
Név Galaczné Szabó Pálma
Telefon +36 30 555 Mutasd
Email akta@ Mutasd
garázzsal