Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 56 m²
Építési állapot használt
Építési mód csúsztatott zsalu
Szobák száma 2+1 félszoba
Emelet 4 .
Komfort összkomfort
Fűtés távfűtés
Ingatlan állapot kívül: felújított
belül: felújítandó
Épült kb. 1966
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 4
Energetika :
Lift nincs
Eladásra kínálom ezt a X. kerületben, Óhegyen található 4. emeleti, 56 m2-es, 2+1 félszobás tehermentes, azonnal birtokbavehető lakást.

A környék maga igen kedvelt, sok zöld terület, parkok, játszóterek találhatóak és minden ami a hétköznapi élethez szükséges lehet. Közlekedése kiváló, több buszjárattal elérhetőek főbb közlekedési csomópontok, mint például a KÖKI és az Örs Vezér tere.

A ház maga rendezett 4 emeletes, tiszta, külső szigetelésen átesett, tető szintén felújítva, így fenntartási költségei kedvezőek, fűtése távfűtés, mely 13.200 Ft havonta átalányban fizetve. A lakásban a nyílászárók, radiátorok kicserélésre kerültek, az ablakokon szúnyogháló és redőny is található így azzal már nem lesz dolga az új tulajdonosnak.

A fotókon látható állapotok maximálisan megfelelnek a valóságnak, van aki erre azt mondja, hogy jó állapotú, mely esztétikai felújítást igényel, van aki pedig teljesen felújítandónak gondolja. A komolyabb tételek, mint nyílászáró, bejárati ajtó, radiátor cserék megtörténtek, így egy esetleges villamoshálózat felújítás és utána parketta cserét és festést követően birtokbavehető akár saját akár kiadási célra.

Az ára irányár.

Amennyiben a lakás felkeltette az érdeklődését keressen nyugodtan a hét minden napján 9-21 óra között.

Ár

Irányár 28,3 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Miklós Krisztián EV.
Név Miklós Krisztián
Telefon +36 30 441 Mutasd
Email iroda@ Mutasd
sürgős