Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 49 m²
Építési állapot használt
Építési mód csúsztatott zsalu
Szobák száma 2 szoba
Emelet 2 .
Komfort összkomfort
Fűtés távfűtés
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: átlagos
Épült kb. 1963
Épület szintje 4
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás utcára,
Zugló kedvelt lakóparkjában, az Ungvár utcában kínálunk megvételre egy jó adottságokkal rendelkező, kétszobás lakást.

A környezet ideális, a házak közötti rendezett, biztonságos parkokban felnőttek és gyermekek kellemesen tölthetik el szabad idejüket. Családok számára fontos lehet a bölcsőde, óvoda és iskola közelsége. Az utcán ingyenes a parkolás.

A városba jutást a környezetet kímélő 74-es és 74A jelű trolik biztosítják, melyek érintenek nagyobb közlekedési csomópontokat és a földalattira is át lehet szállni.

A lakópark zárt lépcsőházas, 3 emeletes, lift nélküli házait a 60-as években építették csúsztatott zsalus technológiával, az épületek rendezettek, jó állapotúak, lakóközösségük kulturált.

A 49 m2-es, délkeleti fekvésű lakás a 2. emeleten helyezkedik el, energetikailag a legjobb helyen, mivel minden oldalról lakások veszik körül. Elrendezése igen praktikus, minden helyiség az előszobából nyílik, két lakószobája (11,5 és 17 m2) teljesen külön, a lakás két végében helyezkedik el. A szobákat a konyha, a fürdő és a külön WC választja el egymástól és van egy nagyon hasznos kamra is. A szobákon kívül a konyha és a fürdő is rendelkezik ablakkal, így a lakás sok fényt és levegőt kap.

A lakás állapota tekinthető átlagosnak, de felújítandónak is, lehet rá sokat költeni, de kevesebb ráfordítással is lakható. Az ablakok és a bejárati ajtó nincsenek kicserélve, de használhatóak, ugyanígy a konyhában található bútor és a fürdő szaniterei. A padló burkolatok és fali csempék egy korábbi felújításkor cserélve lettek, a parketta jó állapotban van. A falakon lévő fűrészporos tapéta újra festhető, a radiátorokat már korábban lecserélték, sajnos nincs egyedi mérhetőség.

A lakóparki lakások fűtése és meleg víz ellátása a környezet kímélő és kényelmes távhő szolgáltatással történik, amelynek köszönhetően a fenntartási költségek igen optimálisak lettek.
A 6300 Ft-os közös költség mellett a fűtés és meleg víz felmelegítés havi átalánya 12000 Ft, a főzéshez biztosított gáz negyedévente pár ezer Ft, ezen felül fizetendő a felhasznált víz és áram valamint a TV és internet költsége. A házban digi és telekom (már optikai kábellel) szolgáltat.

Az ingatlan jogilag rendezett és tehermentes, kifizetés után azonnal birtokba vehető.
A hirdetési ár irányár!

Ár

Irányár 29,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Zuglói Lakáscentrum Kft.
Név Jó Ildikó
Telefon +36 30 821 4608,+36 1 788 Mutasd
Email jo.ildiko@ Mutasd
árcsökkenés
Google Map