Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 98 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 4 szoba
Emelet 3 .
Komfort komfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Kilátás utcára,
Legyen saját rezidenciája a város szívében elhelyezkedő, történelmi múltú patinás épületben ahol a hagyomány minőséggel ötvöződik!

A komáromi Dot-ing ingatlan- és Hiteliroda kínálja megvételre ezt a komáromi lakás ritkaságot. Az ingatlan a belváros szívében, jól megközelíthető helyen, nagy történelmi múltra vissza tekintő épületben helyezkedik el. Az épület műszakilag is nagyon egyedi, hiszen falszerkezete földrengés biztos. Az épületet a ’90-es évek elején pinceszint, földszint + két emelet és tetőtér kialakítással társasházzá nyilvánították. Az épülethez tartozó telek dísznövényekkel, örökzöldekkel telepített, melynek gondozását kertész látja el. A bejárat az épület előtt kialakított parkolón keresztül közelíthető meg. Már a bejáraton belépve is érzékelhető, hogy nem egy klasszikus társasházba érkeztünk. Világos, tiszta lépcsőház fogad, tágas és világos pihenőrészekkel kialakítva, nagy üvegfelületű ablakokkal, minőségi és hibátlan padlóburkolattal, a lépcsőfordulókban virágokkal. A lakás a 3. emeleten helyezkedik el, Dny-i fekvéssel, 98 m2 alapterülettel, amerikai konyhás nappalival és 3 hálószobával. A lakás minden helyisége tágas és világos. Az ingatlan fűtéséről- és melegvíz ellátásáról fali, kombi kazán gondoskodik. A pinceszinten közös- és külön tároló helyiségek egyaránt vannak. Az infrastruktúra kiváló: az ingatlan közvetlen környezetében megtalálható két középiskola, élelmiszerbolt, buszmegálló, valamint néhány perces sétával elérhető a buszvégállomás, a vasútállomás és a posta is.
Tehát kedves ügyfelünk, amennyiben valami igazán különlegesben gondolkodik, ne érje be kevesebbel, tekintse meg ezt a kínálatot.
Az ingatlan kizárólag a Dot-ing ingatlaniroda kínálatában és közreműködésével tekinthető meg, előzetes időpont egyeztetést követően! Érdeklődni: Nagy Edit 30/6-226-317 nagy.edit@dot-ing.hu

Ár

Irányár 37,5 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Dot-Ing 2001 Ingatlanirodák Kft.
Név Nagy Edit
Telefon 30 622 Mutasd
Email nagy.edit@ Mutasd