Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 143 m²
Építési állapot használt
Építési mód kő és tégla
Szobák száma 3 szoba
Emelet 1 .
Komfort összkomfort
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: felújított
belül: felújított
Épült 1950
Épület szintje 2
Energetika gg: 251%–310% átlagost megközelítő
Lift nincs
Kilátás utcára, udvarra,
Kőszeg belvárosában eladóvá vált ez a gyönyörű lakás. Az ingatlan (első emeleti) két különálló lakásból áll, összesen 108m2 alapterületen. Ehhez tartozik még a földszinten egy 35m2 nagyságú különálló lakás is. Így az alapterület 143m2. A bejárat a kapualjból, saját lépcsőházból történik. Akár két generációs lakásként is hasznosítható. A kisebbik lakás, 37m2 alapterületű 1 szoba, konyha + étkező, illetve külön fürdő és WC -ből áll. Ennek a fűtése hőtárolós villanykályhával történik, a melegvízet elektromos bojler állítja elő.

A nagyobb lakás 71m2, mely 2 szobából, konyha + étkező, kamra, fürdő és különálló WC -ből áll. A fűtés és a melegvízet gázkazán állítja elő.

A lakásokat a lépcsőház választja el egymástól, mivel a lépcsőház saját, külön bejáratú, így a lakásokat akár külön-külön, vagy egyben is lehet használni.

A nagyobb lakás alatt a földszinten tartozik egy 35m2 -es garzon / lakás, mely 1 szobát, fürdőt és WC -t egy helyiségben tartalmaz. Ennek a lakásnak a bejárata a kapualjból nyílik. Kiváló lehetőség üzlethelyiség, iroda kialakítására is. Igény szerint azonban különálló lakásként (albérlet) is hasznosítható.

Mindkét lakást a tulajdonosa felújította. A nyílászárók cseréje megtörtént, korszerű, hőszigetelt nyílászárók kerültek beépítésre.

A homlokzat is felújításra került, illetve hőszigetelés is kialakításra került. A tetőfedés is cserélve lett.

A lakásokhoz udvari tárolók is tartoznak. A lakás társasháznak minősül, alapító okirattal rendelkezik.

Ár

Eredeti irányár 43.5 millió Ft
Akciós ár 43.5 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Katona Ingatlan
Név Katona Gábor
Telefon +36 20 770 Mutasd
Email info@ Mutasd
kétgenerációs