Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 48 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Parkolás van, nem meghatározott
Emelet nincs emelet .
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: újszerű
belül: újszerű
Épült 2016
Épület szintje 1
Energetika :
Lift nincs
Leírás
ÜLLŐ VÁROSKÖZPONTBAN ELADÓ EGY ÚJSZERŰ ÁLLAPOTBAN LEVŐ MÁSFÉL SZOBÁS KIZÁRÓLAGOS KERTHASZNÁLATTAL RENDELKEZŐ LAKÁS,NAGYON KEDVEZŐ ÁRON!!

Üllőn a városközpontban,mindenhez közel,új építésű részen, eladó egy 48 nm -es másfél szobás +12 nm terasszal,kocsi beállóval,és egy kizárólagos használatú kb.80 nm-es kerttel,kerti tárolóval,rendelkező társasházi lakás.A társasházban 5 lakás van összesen,és egy emeletes.A társasház teljesen zárt területen fekszik,elektromos kapuval,és kaputelefonos rendszerrel van ellátva,a lakóközösség kiváló.

-műszaki paraméterek:fűtés gázcirkó+padlófűtés,dryvit szigetelés,műanyag 3 rétegű hő és hangszigetelt nyílászárók,elektromos gépkocsi beálló,elektromos személyi bejáró +kaputelefonnal,

-közlekedés: kiváló,5 perc sétára van a vonatállomás,ahonnan 25 perc a Nyugati pályaudvar,szintén 5 perc sétával elérhető a vidéki buszjárat is,a Népliget kb.30 perc.

-infrastruktúra: a városközpont két perc,ahol megtalálható az Önkormányzat,Penny-Market, Rossman,orvosi rendelő,pihenő park,étterem,iskola,óvoda,gyógyszertár,stb.

Ingyenes hitel tanácsadással, kedvezményes jogi képviselettel lehetünk segítségére.
Energetikai szakvéleményre van szüksége? Jó helyre fordult.
Megtetszett az ingatlan, de sajátját még nem adta el? Levesszük a gond nagy részét a válláról, segítséget nyújtunk az eladásban is. Bízza ránk az értékesítését!
Kérésre ingyenes értékbecslést is végzünk az ingatlanán,hívjon minket bizalommal.

Ár

Irányár 37.9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Otthon & City Ingatlaniroda
Név Farkas László
Telefon +36 70 240 Mutasd
Email farkas.laszlo@ Mutasd