Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 100 m²
Építési állapot új
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 880 m²
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: új
belül: új
Épült 2021
Épület szintje földszintes
Energetika nincs
Terasz 14 m²
Veresegyház Öreg-hegy részén eladó földszintes autó beállós 100 nm-es 3 szobás, étkező konyhás, nappalis fürdőszobás külön WC-vel, kamra és gardróbszobával 880 nm telekkel.
Nagyon kellemes környezetben lévő és megközelíthető jól kialakított ház kiválón alkalmas családok részére. Terasz és elszeparált kertrész. Terasz 15 nm.
Műanyag nyílászárók 5 légkamrás 3 rétegű üveg kivételben kerülnek beszerelésre.
A ház opciós padlófűtéses és radiátor rendszert kap, melyhez kombi átfolyós cirkó tartozik, mely a fűtést és a meleg vizet biztosítja, kondenzációs készülékkel. A készülék lehet elektromos vagy gáz rendszerű. + 0 ft villamos energia igényű 8 tagú SHARP napelemes rendszer. Az elektromos inverter rendszer is kialakításra kerül. Bővíthető inverteres rendszer kerül beépítésre. Az inverter SAJ márkájú.
A riasztó rendszer előkészítve kerül az ingatlanon belül. Az ingatlanon belül a burkolatok és szaniterek jelenleg választhatók. Kivitelezői szerződéssel megvásárolható és leköthető. A tervezett elkészülés 6-8 hónap szerződés kötést követően.

A nagy múltú beruházó sok referenciával és folyamatban lévő építkezéssel rendelkezik!
Az ingatlan vásárlásánál CS.O.K igénybe vehető, kivitelezői szerződéssel.
Ingyenes hitel ügyintézéssel és ügyvédi háttérrel segítjük ügyfeleinket a vásárlásban. Ha vásárláshoz még el kell adnia jelenlegi otthonát, annak értékesítését, kedvezményesen vállaljuk, hogy mihamarabb be tudjon, költözi álmai otthonába! Kérem amennyiben meghitt családi otthonra vágyik, keressen meg az ingatlannal kapcsolatban!

Ár

Irányár 71,99 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Körmendi Eszter
Név Körmendi Eszter Katalin
Telefon +36 30 954 Mutasd
Email ujingatlanok@ Mutasd