Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege ikerház
Belső terület 111 m²
Építési állapot új
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 400 m²
Komfort komfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Kilátás utcára,
Álom luxuskivitelben!
minden extrával felszerelt, extravagáns módon kialakított, luxuskivitelű sorházak várják igényes tulajdonosait.
A házak egyszerre kínálják a természet nyújtotta harmóniát és a modern építészeti normáknak megfelelő életteret, ezentúl építészeti és kivitelezési szempontból is egyedülálló értéket képviselnek.
„Valami nagyon újat, egyedit, lendületeset!”...,
Jól hangzik, ugye?
Eme mottó volt a mérvadó ,annak a több éves építőipari tapasztalattal rendelkező generálkivitelező cégnek a projekt megálmodásánál.
Már a helyszín kiválasztásban is érvényesítették a fenti elvárást, hiszen egy szinte még érintetlen, csendes természet közeli településrészén, a Tatai tótól két perc sétányira építik meg az általam kínált 20 családi házból 8 ikerházból álló TELJESEN ÚJ LAKÓKERTET :
A CSÁSZÁR LAKÓKERTET (KISFÁCÁNOSKERT)
Ezzel pedig valami nagy új veszi kezdetét….Aminek most Ön is részese lehet!
A mai modern igényeket jól kiszolgáló, lakóterében kétszintes, kényelmesen élhető, háromszobás, amerikai konyhás, kertkapcsolatos (szeparált intim kertrészekkel és terasszal), dupla fürdőszobás lakások fogalmazódtak meg a tervezés során. Melyet alaposabban áttanulmányozhat a tervrajzok és a látványtervek segítségével.
Elsődleges szempont volt, a házak független használatának biztosítása, a lakás intim tereinek, a lakók nyugalmának védelme, (a lakások zárt parkosított területen ,sorompós beléptetéssel lesznek kialakítva ), ami mellett a másik fontos kritérium a MEGÚJJULÓ ENERGIAFORRÁSOK (Hőszivattyús fűtés és hűtés)felhasználása,ezáltal gazdaságosan fenntartható lakások kialakítása.
A végeredmény végül egy igazi, modern kertvárosi jellegű ,gazdaságosan fenntartható otthon ,ami családias kényelmet, a modernitást és a magas minőséget keresők számára nyújt megoldást,mely biztosan az Ön kényelmét is szolgálni fogja.
A meghirdetett vételár az kulcsrakész állapotot tartalmazza.
Várható átadás: 2022. nyár vége
Ami pedig a műszaki tartalmat illeti:
A Császárkert lakókerti lakásokat úgy tervezték, hogy a családiház-jelleg mellett az épület, modern építészeti formajegyeket felvonultató külső megjelenésű legyen és a mai kor elvárásoknak mindenben megfelelő energetikai, műszaki tartalommal felszerelten képes legyen a lakók minden igényének kiszolgálására.
Környék, környezet
Tata azon kevés városrészeinek egyikében talált most rá a legmegfelelőbb megoldásra, ahol a csend és nyugalom egy mély lélegzetvétellel szinte ízlelhető és tapintható..
A környék csöndes, családias,nyugodt, barátságos szomszédokkal,és legfőképpen nagyon biztonságos. A már elkészült újépítésű lakóparkba egy sorompón keresztül juthatunk majd be,a Tatai Öreg tó pedig csak két percnyire található.
Budapesttől illetve Győrtől az M1-es autópályán csupán 1-1 órányi (60-65km.) távolságra van.
Ha az elképzelései között Önnek és családjának egy ilyen értékálló ,igényes megoldás szerepel,akkor ezt most könnyedén megvalósíthatja .Ha pedig 2 vagy esetleg 3 gyerkőccel élik a mindennapjaikat,esetleg nagy családot terveznek ,akkor ezeket a lakásokat az állam nyújtotta támogatással akár2,6M- 10 M Ft-tal illetve az 5%-os ÁFA vissza térítés 4.500.000Ft -tal kevesebb vételárral vehetik meg.
Tehát:
3 gyereknél:14.500.000Ft-ot jelent :95.000.000Ft helyett csak 80.500.000Ft + ILLETÉKMENTESSÉG
2 gyereknél:7.100.000 Ft-ot jelent :95.000.000Ft helyett csak 87.900.000Ft + ILLETÉKMENTESSÉG
MINDEZT AKÁR MOST 0%-os ZÖLD HITELRE IS!!!
-Teljes körű, INGYENES bank független tanácsadás és ügyintézés!
-Szerződés előkészítése
-CSOK ügyintézés!
egy helyen az Ön kényelme érdekében…
Ha Ön se szeretne lemaradni erről a kitűnő ajánlatról,akkor hívjon már most a részletekért!
Szabó Szilvia
06 70 367 76 36
A hirdetés szövege szerzői jogvédelem alatt áll!

Ár

Irányár 95 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Dot-Ing 2001 Ingatlanirodák Kft.
Név Szabó Szilvia
Telefon +36 70 367 Mutasd
Email szabo.szilvi@ Mutasd