Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege üzlethelyiség utcai bejáratos
Belső terület 270 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Emelet nincs emelet .
Komfort összkomfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épült 2006
Épület szintje földszintes
Energetika nincs
Lift van
Kilátás utcára,
Eladó Regéc (Borsod -Abaúj -Zemplén- Megye) frekventált helyén egy családi házzal egybekötött vendéglátó egység. A ház összes alapterülete 270 m2. Az első részen helyezkedik el a vendéglátó egység, vendégtérrel, kiszolgáló helyiségekkel. Az épület folytatása, de elkülönített térrel és megközelítéssel terül el a 3 szoba, nappalis családi ház, ahonnan közvetlenül megközelíthető az udvari rész.
A ház egész tetőtere úgy lett kialakítva, hogy bármikor beépíthető. Közmű vezeték felállása megtörtént, de a terek kialakítására nem került sor.
A ház fűtését padlófűtéssel oldották meg, a melegről pellet kazán gondoskodik. Az amerikai konyhás nappali teljes mértékben alkalmas arra, hogy a család minden tagja jól érezze magát benne.
A vendéklátó egység a regéci vár közelsége miatt igen jó forgalmat generál. Kiválóan alkalmas kávéház, büfé, hideg és melegkonyhás kiszolgálásra.
A még kialakításra váró emeleten apartman részek alakíthatók ki.
Ajánljuk mindazoknak, akik az idegenforgalom területén kívánnak tevékenykedni.
A vár és környéke nagy idegen forgalmat bonyolít, melynek következtében az állandó vendégkör biztosított.
A lakórész alkalmas CSOK ill. Falusi CSOK igénybevételére.
For sale in a frequented place of Regéc (Borsod -Abaúj -Zemplén- County) a catering unit connected to a family house. The total area of ​​the house is 270 m2. The catering unit is located in the first part, with a guest room and service rooms. Continuation of the building, but with separate space and access is the 3-room, living room family house, from which the courtyard is directly accessible.
The entire attic of the house has been designed to be built in at any time. A utility line was set up, but the spaces were not designed.
The heating of the house was solved with underfloor heating, the heat is provided by a pellet boiler. The living room with an American kitchen is perfectly suited to make every member of the family feel comfortable in it.
The hospitality unit generates very good traffic due to the proximity of Regecs Castle. Excellent for cafe, buffet, hot and cold service.
Apartment parts can be created on the upstairs floor.
We recommend it to anyone who wants to work in the field of tourism.
The castle and its surroundings attract a lot of foreign traffic, as a result of which a constant circle of guests is ensured.
The living area is suitable for CSOK resp. To use the village CSOK.

Ár

Irányár 32,5 millió Ft (120,37 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Hajdú-Ház Ingatlaniroda
Név Kiss Erika
Telefon +36 20 340 Mutasd
Email hajduhaz@ Mutasd
pályázatra
kész