Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege vendéglátás
Belső terület 280 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód tégla
Komfort összkomfort
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: újszerű
belül: újszerű
Épült kb. 2021
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje földszintes
Energetika :
Lift nincs
KOMPLEX ÉTTEREM/ ITAL- ÈTELBAR KIADÓ Dunaújvárosban. A pandémia alatt is folyamatosan fejlődő bruttó 280 nm-es teljes körű vendéglátói egység magánügyi ok miatt KIADÓ , nagy vendégkörrel rendelkezik : házhoz szállítás, helyben fogyasztás és a köztudatban való elterjedése egy pozitiv alapkő ahhoz, hogy az új bérlő sikeresen indítsa el/ bővítse vállalkozását. A 80 nm-es konyha rész a 32 nm-es főzőhelysèggel a legmodernebb GARANCIÁLIS gépekkel felszerelt, ahol minden igényt kielégítő éttermi funkció adott. Felszereltsége a minőség, és szabályszerűsèg figyelembe vételével épült (bővült) , és jelenleg is működik. Az épület rengeteg lehetőséget hordoz magában, tekintve, hogy a pince ,- ami szintén újonnan épült hozzá - egy 80 nm-es 3 állásos helység, így plusz raktár bérlés már nem szükséges, de ami ennél is kiemelkedőbb a pince részben a 25nm-es plafonig csempézett húsfeldolgozó- húselőkèszítő helyiség. Az épület összesen bruttó 280 nm, ami a konyha részén kívül, egy bar, kiszolgáló helységet, iroda (konyhára tekintő ablakkal) személyzeti helysègeket.. foglal magában, a tetőtér is alkalmas a tovább bővítésre. Az ingatlanhoz tartozik egy igényes fedett- téliesíthető - terasz is. A terület 606 nm , elektromos kapuval ellátott , tujàkkal díszített, burkolata térkő - igényes parkolóhelyeket biztosítva a vendégek részére. A vendéglátó egység a modern technológiát felhasználva épült és került bele minden kivitelezése, ami szükséges pl. 2 köbméteres zsírfogó rendszer csatlakozik az ingatlanhoz. A vendég az épületen belül és a teraszon is kényelembe helyezheti magát, de a házhoz szállítás is folyamatos. A jövendőbeli bérlő elővàsàrlàsi jogàval is élhet, és további igények összehangolàsàval sikeres vállalkozás hozható létre.
Jelenleg a vendéglátóipari egység étel- ital helyben kiszolgálás valamint házhoz szállítása funkciót lát el , de night club, rendezvényteremnek is alkalmas az épület.
Természetesen teljes kőműves az épület (víz, villany (ipari is), csatorna, gáz.
Fűtés és a meleg víz ellátás saját rendszerben gázkazánról történik.
Dunaújváros Újtelepen fekvő vendéglátó egység a 6-os úttól 1 km-re, - az M6 autópálya pedig 2,5 km-re található.
Bérlés díja:
450ezer Ft(+áfa) /hónap.
Bèrlès részletei valamint további információ telefonon kèrhető, komoly érdeklődés esetén az ingatlan egyeztetett időpontban megtekinthető.
Elérhetősèg : 0670-672-9621

Ár

Bérleti díj 350 ezer Ft/hó
(1 250 Ft/hó/nm)

Érdeklődni

Iroda LONA Ingatlan
Név Albert Renáta
Telefon +36 70 672 Mutasd
Email lona.ingatlan121@ Mutasd