Kiadó ingatlan Budapesten és vidéken

kiadoingatlan.com - rólunk

Kiadó családi házak, ipari és kereskedelmi ingatlanok. Kiadó raktárak, üzletek, irodák. Kiadó új ingatlanok széles választéka.

kiadoingatlan.com - rólunk

 

Az oldalunkon nagy választékban budapesti és vidéki ingatlanközvetítő irodák valamint magánszemélyek kiadó ingatlan kínálata található meg Magyarország egész területéről. Kínálatunkban szerepel kiadó téglalakás, kiadó panellakás, kiadó családi ház, ikerház, sorház, valamint egyéb ingatlan ajánlat, mint például kiadó iroda, üzlet, raktár vagy csarnok.


Ingatlanközvetítő partnereink az ország számos városában és megyeszékhelyén megtalálhatóak, pl: Budapest, Békéscsaba, Eger, Hajdúszoboszló, Debrecen, Nagykanizsa, Miskolc, Nyíregyháza, Dunaújváros, Paks, Mohács, Pécs, stb., de az agglomerációs településeken is jelen vannak, mint Érd, Diósd, Törökbálint, Budaörs, Budakeszi, Dunaharaszti, Dunakeszi, Szigetszentmiklós, Ráckeve, Taksony, stb.

 

Tapasztalatunk szerint, azokban a városokban nagyobb a kiadó ingatlanok, kiadó családi házak kínálata, ahol valamilyen felsőoktatási intézmény is van és így a kiadó ingatlanok iránti igény kielégítésére, jelentősebb ingatlan kínálat alakult ki.

 

 

Nem csak kiadó lakó ingatlanokat kínálunk!

 

Az üzleti célú ingatlanok iránt is nagy a kereslet, ezért is bővítettük kiadó ingatlan kínálatunkat a nem lakóingatlan szegmensben egyaránt.

Keressen kiadó raktár, csarnok vagy kiadó iroda, üzlet hirdetéseink között, ha vállalkozása bővülne vagy új telephelyre lenne szüksége!

 

Jelentős az a kiadó ingatlant kereső réteg, akiknek a munkahelye miatt válik szükségessé a kiadó ingatlanok keresése. Itt azok a nagyvárosok kiadó ingatlan kínálata kerül előtérbe, ahol jelentős építkezések folynak, mint például Debrecen, Győr, Kecskemét vagy Paks.

A kiadó ingatlant keresők igényeinek figyelembe vételével az ingatlan kínálatunkat folyamatosan bővítjük, hogy minél hatékonyabban szolgálhassuk ki az érdeklődő ügyfeleinket mind lakó, mind üzleti ingatlanok tekintetében. 

Ingatlanközvetítő partnereink a lakástulajdonosoknak, nem csupán a bérlők felkutatásában tudnak segíteni, de olyan szakmai segítséget is nyújtanak, melyek nagyban segítik a kiadó ingatlanok problémamentes, hosszútávú bérbeadását, biztonságos befektetést biztosítva. Ilyen szakmai segítség lehet például a kiadó ingatlan bérleti díjának helyes megállapítása, bérleti szerződés, birtokbaadási jegyzőkönyv, közüzemi nullás igazolások biztosítása vagy a bérbeadással kapcsolatos adózási ismeretek tájékoztatása.  

 

Küldje el kiadó ingatlana paramétereit a "kiadó ingatlan feltöltése" menüpont alatt, s mi megkeressük Önnek a megfelelő bérlőt! A megjelenés feltételeit ITT olvashatja el!

 

A kiadó ingatlankereső alatt rögzítheti bérlési igényét is, mi pedig a Hirdetésfigyelő szolgáltatásunkon keresztül automatikusan elküldjük a piacon megjelenő legfrissebb és Önnek leginkább megfelelő kiadó ingatlan ajánlatot.

 

Ha nem tudja milyen bérleti árak a reálisak a jelenlegi ingatlanpiacon, akkor ingatlankalkulátor segítségével, ingyenes értékbecslés szolgáltatással segítünk Önnek! Kérjen bővebb információt!

Küldje el elérhetőségét és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Az Ön neve*

Email cím*

Telefonszám*

Üzenet szövege

Küldés


Kedves {{ugyfelnev}}!


Köszönjük a www.kiadoingatlan.com weboldalon keresztül elküldött érdeklődését, melyet sikeresen regisztráltunk rendszerünkben.

Kollégánk hamarosan megkeresi Önt!


Türelmét addig is köszönjük!

Üdvözlettel,

www.kiadoingatlan.com

Hiba történt!